Aicina sporta pedagogus piedalīties pētījumā

Aptauja sporta pedagogiem
Pasākumi

Sporta pedagogi ikdienā saskaras ar augstu fizisko un psiholoģisko slodzi, kas var ietekmēt kā kognitīvās spējas, tā arī miega kvalitāti un pašefektivitātes līmeni. Tā kā šie aspekti ir būtiski jebkura cilvēka profesionālajā un personīgajā dzīvē, ir svarīgi atrast efektīvas metodes to uzlabošanai.

Rīgas Stradiņa universitāte un Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija aicina sporta pedagogus piedalīties pētījumā “Inovatīvu integrētu rekreatīvo fizisko aktivitāšu intervences ietekme uz sporta pedagogu kognitīvām spējām, miega kvalitāti un pašefektivitāti” ar mērķi novērtēt inovatīvu integrētu rekreatīvo fizisko aktivitāšu intervences metožu ietekmi uz sporta pedagogu kognitīvajām spējām, miega kvalitāti un pašefektivitāti.

Sporta pedagogiem ir iespēja pieteikties dalībai pētījumā, aizpildot aptaujas  veidlapu un norādot kontaktinformāciju anketas beigās. Šī informācija tiks izmantota vienīgi saziņai ar Jums par dalību pētījumā.

Piedaloties pētījumā, sporta pedagogi ne tikai iegūs vērtīgas zināšanas un pieredzi, bet arī veicinās izpratni par efektīvām intervences metodēm, kas var uzlabot dzīves kvalitāti, labsajūtu un darba efektivitāti.  Līdzdalība projektā palīdzēs attīstīt jaunus pieejas veidus, kas var būt nozīmīgi visā sporta pedagoģijas jomā.

Dalība pētījumā ir brīvprātīga, un jebkurā brīdī sporta pedagogs var atteikties no tās. Pirms pētījuma uzsākšanas ir saņemta Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas Ētikas komisijas atļauja.

Vairāk par pētījuma mērķi, norisi un dalību tajā lasīt Aicinām sporta pedagogus piedalīties pētījumā.

Kontakti saziņai jautājumu un neskaidrību gadījumā: Juris.Grants@rsu.lv